سیر سیاه برای لاغری 8
آیا سیر سیاه برای لاغری مفید است؟
اگر به دنبال لاغری سریع با سیر سیاه هستید، پیشنهاد میکنم از همین الان کار رو شروع کنیدو تا 40 روز آینده ادامه دهید. نکته مهم اینجاست که نباید خودتان سعی کنید سیرهای تازه را به سیر سیاه تبدیل کنید، چون فرایند انجام این کار بسیار کنترلشده انجام میشود. سیر سیاه التهال گلو حنجره را در زمان سرما خوردگی و آلرژی کاهش دهد و بیمار های تنفسی و آسم را درمان می کند. با این حال، اگر از داروهای رقیق کننده خون استفاده میکنید، بهتر است با پزشک خود صحبت کنید تا بدانید که آیا سیر سیاه برای شما بی خطر و مناسب است یا خیر.
این پلاک های چربی با رسوب در بدنه رگ ها باعث تنگ شدن رگ ها و عروق شده و باعث کاهش جریان خون و افزایش فشار خون می شود. لازم به یادآوری است که هنوز نیاز به شواهد علمی بیشتری برای اثربخشی مزایای سلامت شگفت انگیز سیر سیاه وجود دارد و پاسخهای بدن هر کسی به سیر سیاه میتواند متفاوت باشد. در این مقاله فواید سلامتی سیر سیاه و طریقه مصرف سیر سیاه برای لاغری می پردازیم. سیر سیاه نوعی سیر است که تحت فرآیند تخمیر قرار گرفته و در نتیجه محصولی تیره و شیرین از آن بوجو آمده است. این سیر نرم تر و جویدنی تر از سیر معمولی است و امروزه محبوبیت زیادی پیدا کرده است. طریقه مصرف سیر سیاه برای لاغری و بهره بردن از خواص آن اهمیت دارد که ما قصد داریم در این مقاله به بررسی آن بپردازیم.
سیر سیاه کلسترول HDL (خوب) را افزایش داد و نشانگرهای بالقوه بیماری قلبی را کاهش داد. یکی از ترکیبات فعال سیر آلیسین نام دارد که التهاب پوست را کاهش میدهد با باکتریهای عامل آکنه مقابله میکند؛ در نتیجه پوست شما کمتر جوش میزند. همچنین آنتیاکسیدانهای سیر از پوست در برابر آسیبهای رادیکالهای آزاد محافظت کرده و علائم پیری مانند چینوچروک را کم میکند. سیر در طب سنتی به عنوان یک گیاه حل کننده، پاک کننده و خشک کننده رطوبت شناخته میشود. همچنین سیر ادرارآور، قاعده آور است و باعثِ تعریق بیشتر میشود.
خواص سیر سیاه برای معده نیز به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی آن بسیار مفید می باشد. برای بهره بردن از خواص شگفت انگیز سیر سیاه برای معده توصیه می شود سیر را زمانی که ناشتا هستید رنده نموده و با یک لیوان آب ترکیب نمایید. نوشیدن آب و سیر سیاه در هنگام صبح معده را پاکسازی نموده و خاصیت آنتی اکسیدانی آن هر عفونتی را در بدن از بین برده و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن خواهد شد. سطح بالای آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه ممکن است با کاهش استرس اکسیداتیو که با التهاب و اختلال عملکرد متابولیک مرتبط است، از کاهش وزن حمایت کند.
به ورزشکاران یونان باستان که در المپیک شرکت میکردند، قبل از مسابقات سیر داده میشد. اعتقاد بر این است که سیر با فعال کردن آنزیمی که ال-آرژنین را به اکسید نیتریک تبدیل میکند، عملکرد ورزشی را بهبود میبخشد. این امر به نوبه خود، باعث گشاد شدن عروق خونی میشود تا توان ورزشکار بالاتر برود. یک حبه سیر ۳ گرمی تقریباً هیچ کالری ندارد و اگر کل حبه را مصرف کنید، تنها ۴ کالری به مصرف روزانه شما اضافه میشود. سیر کمک میکند تا شما را برای مدت طولانیتری سیر باشید و از پرخوری بیشتر جلوگیری کنید.
سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدانهایی مانند اس-آلیل سیستئین است که با بهبود سطح کلسترول و کاهش فشار خون همراه است. این ماده غذایی خواص ضد التهابی و تقویت کننده سیستم ایمنی دارد و به پیشگیری از بیماریهای مزمن کمک میکند. سیر سیاه، با دارا بودن طعم و بوی خاص خود، به کاهش آپتیت و افزایش احساس سیری کمک میکند، این امر به نوبه خود منجر به کاهش مصرف کالری میشود. همچنین، سیر سیاه با تحریک متابولیسم، به سوزاندن بیشتر کالریها و چربیها کمک میکند.
سیر با جلوگیری از تولید آنژیوتانسین II، افزایش تولید سولفید هیدروژن و اکسید نیتریک و خواص ضد التهابی و آنتیاکسیدانی خود، میتواند فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را کاهش دهد. خواص بینظیر سیر سیاه در طب سنتی و مدرن، آن را به یک مکمل طبیعی بیرقیب تبدیل کرده است. از تقویت سیستم ایمنی و کاهش وزن گرفته تا بهبود سلامت قلب و پوست، این ماده میتواند در ارتقای کیفیت زندگی شما نقش بسزایی داشته باشد.
سیر سفید پوست کنده نشده در گرما و رطوبت زیاد حدود 40 روز کهنه شده و در نتیجه سیر سیاه رنگ تولید میشود. این روش پخت سیر قرنهاست که در ملل دیگر مورد استفاده قرار میگرفته و اخیراً نیز در غرب محبوبیت پیدا کرده است. هویج منبع خوبی از ویتامین A است که به حفظ سلامت پوست و غشاهای مخاطی کمک میکند، که اولین خط دفاعی بدن در برابر میکروبها هستند. سیر را میتوانید با مواد غذایی دیگری مانند عسل، لیمو یا روغن زیتون ترکیب کنید تا خواص آن افزایش پیدا کند. سیر ادویهای است که به عنوان یکی از اولین خوراکیها برای بهبود عملکرد ورزشی مورد استفاده قرار گرفت.
استفاده از سیر سیاه به مصر باستان برمیگردد و در طب سنتی هند و چین از آن استفاده میشده است. استفاده از مکملهای سیر (بهصورت قرص و کپسول) یک روش سریع برای مصرف روزانه سیر ناشتا بدون ایجاد بوی ناخوشایند است. همچنین با دوز مصرف پایین شروع کنید و بهتدریج میزان مصرف را افزایش دهید. در صورت ابتلا به مشکلات سلامتی زمینهای حتماً قبل از مصرف مکملهای سیر با پزشک خود مشورت کنید.
هنگامی که این مواد شیمیایی به مرور زمان تجزیه میشوند، طعمی خوش و شیرین به سیر میدهند. حرارت دادن، غلظت آلیسین را کاهش داده و محتوای آنتی اکسیدانی کل سیر را افزایش میدهد. سیر سیاه همچنین دارای فواید سلامتی زیادی است که بیشتر از سیر خام کهنه نشده است. در این مقاله در مورد خواص سیر سیاه مطالب ارزشمندی را با شما در میان خواهیم گذاشت.
سير سياه چيست
سیر سیاه چگونه درست میشود
سیر سیاه چه خاصیتی دارد
سیر سیاه چطور درست میشه
سیر سیاه چطوری درست میشه
سیر سیاه چه خواصی دارد
سیر سیاه چیه
سیر سیاه چگونه تهیه میشود
سیر سیاه چجوری درست میشه
سیر سیاه چگونه. تولید میشود