مجازات حمل و نگهداری فلزیاب قانون جدید مجوز گنج یاب

مجازات حمل و نگهداری فلزیاب قانون جدید مجوز گنج یاب

علاوه بر این، تغییر در پوشش گیاهی یا ترکیب خاک می‌تواند نشان‌دهنده وجود آثار یا گنجینه‌های پنهان باشد. همچنین توجه به علائم فعالیت انسان مانند پایه‌ها یا دیوارهای قدیمی ضروری است. قبل از اینکه به تکنیک‌ها و تجهیزات مورد نیاز برای گنج یابی بپردازیم، درک نشانه‌های گنجه‌ای پنهان در زمین ضروری است. این نشانه‌ها شامل نقشه‌های قدیمی، اسناد مکتوب، افسانه‌ها و فولکلور است.

مقصود از قانون جدید مجوز گنج یاب در ایران، قانون ضرورت اخذ مجوز برای ساخت، خرید و فروش، نگهداری، تبلیغ و استفاده از دستگاه فلزیاب می باشد. هر گونه حفاری و کاوش برای به‌دست‌آوردن اموال تاریخی – فرهنگی و پیدا کردن گنج ممنوع بوده و کسی که اقدام به این عمل کرده به حبس از شش ماه تا سه سال و ضبط اشیای مکشوفه به نفع سازمان میراث‌فرهنگی کشور و آلات و ادوات حفاری به نفع دولت محکوم می‌شود. برای پاسخ به این پرسش که آیا حمل و نگهداری فلزیاب جرم است؟ باید به "قانون ضرورت اخذ مجوز برای ساخت، خرید و فروش، نگهداری، تبلیغ و استفاده از دستگاه فلزیاب"، مصوب سال 1379، مراجعه کرد و ماده واحده قانون مذکور و تبصره های آن را مورد بررسی قرار داد. بنابراین، مجازات حمل و نگهداری فلزیاب بدون مجوز، ضبط و مصادره دستگاه خواهد بود.

فلزیاب‌ها می‌توانند اجسام فلزی مدفون‌شده در زیرزمین مانند سکه‌ها، جواهرات و مصنوعات را شناسایی کنند. از دیگر ابزارهای ضروری می‌توان به بیل، ابزار حفاری و برس برای حفاری آثار باستانی اشاره کرد. یک دستگاه GPS نیز برای ثبت مکان مکان‌های گنج بالقوه مفید است. در گنج شرط است که صاحب آن معلوم نباشد، خواه در سرزمین کفار یا در زمین موات (زمینی که مالکی ندارد) و یا در خرابه‌هاى کشورهای اسلامی، و چه اثر اسلام (نشانه ای از این که مثلا سکه ها، اسلامی هستند) بر آن باشد یا نه، و در همه این موارد، کسى که آن را پیدا کرده مالک است، و (در صورتی که به حد نصاب برسد) باید خمس آن را بدهد. البته در مورد پیداکردن و یا خرید و فروش گنج ، اگر در کشور اسلامی، قانونی وجود داشته باشد، باید بر طبق آن عمل شود.

عنوان اولی در گنج ها آن است که با شرایطی، متعلق به صاحبان زمین و در اراضی مباح متعلق به یابنده آن است ولی هرگاه حکومت به خاطر مصالحی که در عناوین ثانویه می گنجد لازم ببیند که گنج در اختیار بیت المال اسلام قرار گیرد باید مطابق آن عمل شود. بنابراین استفاده از تجهیزات فلزیابی و دستگاه های گنج یابی توانسته اند بستری را فراهم کنند که به راحتی و بدون نیاز به داشتن دانش چندان زیادی گنج های زیادی را بدست بیاوریم. بهتر است دفینه یابی را به چشم یک سرگرمی لذت بخش و آموزنده ببینید، همچنین در نظر داشته باشید که استفاده از دستگاه دفینه یابی در برخی مکان ها مانند محوطه های باستانی ممنوع است. اما با خرید فلزیاب میتوان در بهترین شرایط ممکن و با صرف کمترین زمان گنج های زیادی را کاوش و یافت کرد. دَفینه مالی است که در زمین یا بنایی دفن شده است،بنابراین طبق ماده 173 قانون مدنی بر حسب اتفاق و تصادف پیدا می شود، و چنانچه مالک آن معلوم نباشد.

پیدا کردن گنج یا اشیای ارزشمند مدفون در زمین، یکی از مسائلی است که همواره جذابیت زیادی برای مردم داشته است. اما زمانی که گنج در ملک شخصی پیدا شود، سوالات قانونی و حقوقی متعددی مطرح می‌شود. فروشگاه‌ هایی مانند کینگ دتکتور فلزیاب‌ های قانونی و تایید شده‌ای را برای کاوشگران فراهم می‌ کنند و در خرید فلزیاب مناسب می‌ توانند مشاوره دهند. در این مقاله، به بررسی قانون پیدا شدن گنج مرتبط با یافتن گنج در ملک شخصی، حقوق مالک و الزامات قانونی آن می‌ پردازیم. در تیترهای قبلی مقاله، جرم بودن یا نبودن حمل و نگهداری فلزیاب، همچنین، مقصود از قانون جدید مجوز گنج یاب، مورد توضیح و بررسی قرار گرفت. در این تیتر از مقاله، به این پرسش که آیا خرید و فروش فلزیاب در ایران جرم است یا خیر؟ پاسخ داده خواهد شد.


لینک
این لینک
اینجا
منبع
لینک
این لینک
اینجا
منبع
لینک
این لینک